Summeringen av sommaren

Update: | ✝ Publicerat i Josefins del
Hösten är nog på G i Dalarna, färgerna på löven börjar skifta i olika nyanser av gult och rött. Det tycker jag är fint faktiskt! Precis innan allt faller till marken! Sitter i köket och har precis druckit kaffe, nystädat och fint i köket är det nu. Tittar ut och man ser hur vindarna tar tag om trädgrenarna och löv åker med.
Så tänkte köra en summering om hur sommaren har varit detta år.
Från maj till juni var det väldigt stressande tid med allt, det planerades in i sista detalj ang flytt och planering med allt. En flytt på över 50 mil gör man inte hur som helst.
Juni till juli var en fin tid, mycket hände. Vi började komma i ordning i vårt fina hus, började komma in i själva Vansbro. Saga ställdes på dagiskö, Gustaf gjorde världens utvecklingssprång med att börja krypa och gå ut med möbler/väggar. Saga blev blöjfri helt utan problem, visst skedde det små olyckor men inget större skedde :)
Juli till september har varit väldigt lugna, Saga har fått en dagisplats och börjar nu på måndag. Allt med hennes nya dagis känns så RÄTT, personalen verkar verkligen vara som änglar! Stället ligger fint i utkanten av Vansbro. I stora rummet är det ett stort fönster, en hel vägg är som ett fönster, där ser man skogen på nära håll och de på dagiset brukar kunna se allt från rådjur till älgar som går nära!
Allt känns som om det flyter på rättså bra, all vår otur verkar ge med oss. Kanske har vi eller rättare sagt Ola börjat få tur med sig. Det visar sig den 23e!