Kroppen efter 2 förlossningar..

Update: | ✝ Publicerat i Bort med graviditetskroppen
Nu är jag riktigt taggad för träning, skinnet runt magen ser ut som kriget själv!
Något som jag väldigt mycket skäms för, jag undviker att titta på magen och vill inte att andra ska se den, inte ens vill jag visa den för mannen :( Men istället för hela tiden tycka synd om detta så ska jag en gång för alla ta tag i detta!
Idag börjar jag min första av måånga motionsrundor, nu vill jag ha bort den och ha en någorlunda platt mage! Fattar att jag inte helt kan bli fit om magen efter 2 graviditeter, men vill göra en stor skillnad. Jag vill kunna må bra av min egen kropp.
Jag vet att jag duger som jag är till Ola, men ändå är det en rädsla inom mig jag är rädd att jag ändå inte ska duga :( Jag ska börja träna för min egen skull, jag vill må bra i mig själv!
Lite som motivation till att börja träningen så har jag laddat ned appen RunKeeper och Daglig Workout, har skapat en ny spellista med mycket bra och peppande musik så nu kör vi!
 
En sak är iaf säkert, jag kommer inte "utsätta" mig för en ytterligare graviditet. För det första blir det troligen en så kallad riskgraviditet pga när jag födde Saga så gick jag bokstavligen sönder inom mig och det slutade med att min kropp inte kan hålla uppe barnet i slutet av graviditeten, när förlossningspersonalen skulle starta min senaste graviditet så var det gränsfall att de inte kunde spräcka hinnorna för Gustaf låg så långt ned, så en specialist fick göra det, på något konstigt vis tryckte/pressade hon Gustaf längre upp och lyckades näpp och jämnt att ta hinnorna. Jag har en förslappning som jag inte kan träna upp. Sedan det andra anledningen till att det inte blir en ytterligare graviditet är för att min kropp klarar inte av kilorna i slutet av graviditen, livrädd att det ska bli ytterligare ett stor barn..jag har ca 3 kg överflödig och hängande skinn på min mage. Sprickorna ska vi inte tala om! Så nejtack, inga mer barn! Jag ska donera bort mina ägg till de mammor som önskar få barn som inte kan och sedan ska jag sterilisera mig när jag är 25!