7 månder

Update: | ✝ Publicerat i Gustaf 6-9 månader
 
Har ju helt glömt att berätta om att Gustaf har nu fått två st nya tänder, denna gång i överkäken. Han har inte märkt av det, det vara bara "puff" - två nya tänder! Han har hunnit att bli 7 månader, var fan tar tiden vägen med våra små gryn?
Ju äldre Gustaf blir, desto mer olika blir ungarna varandra! Till sättet är de inte alls lika, inte så mycket till utseendet heller! Men självklart är båda ungarna kopior av Ola, mina gener ligger nog någon stans i soporna för lik mig är de inte haha! Saga har nog mest min envishet och stolthet men det är nog det haha! Gustaf är totalt kopia av Ola, både utseende som personlighet! Båda ungarna är pappig men Gustaf är nog allt mammig med, men t.ex. när jag innan har ammat Gustaf så var han mer intresserad av Ola och det var även under den första tiden som mat och sömn dominerade men som vi sa då " pappa och sömn" var dominerande haha!
 
Grabben börjar bli stor nu, storlek 80 i allt nu! Lång som, jaa vette fan vad jag ska jämföra med. Börjar även bli lite knubbis med, innan var han mer lång och smal!
Ska bli intressant vad som kommer sägas på BVC i slutet av månaden, blir mycket då. Presentation, 6 månaders kontroll, vanliga kontrollen vid 7 månader!