Att utmana ödet...!

Update: | ✝ Publicerat i Mammans/fruns vardagsbabbel, New in La family

Helloj på er alla! Haft en bra dag? Denna dag för våran del har varit superb :) Saga har varit på dagis idag och lekt i non stop, jag och Ola har haft en riktig slappedag utan barn och bara vara, helt utan några ärenden eller något! Vi tar verkligen till vara på tiden nu innan krabaten föds!

Sedan efter ett slutade Saga dagis, så vi traskade ut i det fina vädret :) Solen lös verkligen och det var faktiskt riktigt höstvärme!!! Blev även en tur till affären, hämta ut mitt Ellos-paket som innehöll tre lampor så nu lyser det verkligen upp i lägenheten ;) Lamporna var helt perfekta måste jag säga, billiga och väldigt moderna om man säger så :) Måste ju även ge ett plus i kanten för snabb leverans!!! Klickade hem detta i förrgår, fick sms IDAG om att hämta ut paketet! Hall-lampan kom ej upp idag för hade visst inte hemma rätt sorts lampor så får fixa det imorgon :) Sedan väntar jag även på paket nr 2 med lampor, Sagas rum och vårat rum fattas fortfarande! Men det kommer nog snart :) Att få upp lamporna var ju verkligen att bjuda på mig själv haha! Står på köksbordet som dividerar som fan, så plötsligt står grannen snett över oss och vinkar från parkeringen haha! Sedan inte nog med att få stämpeln som en pinsam person, skulle ju även passa på att utmana ödet lite med att vara nära att tippa köksbordet när jag skulle gå ned! När jag ändå håller på med att utmana ödet så höll jag bokstavligt talat på att trilla framlänges när jag skulle få upp lampan i vardagsrummet! Nådde ju fan inte så började hoppa på tå på stolen, tillsist blev jag så trött av hoppandet så benen var nära att ge vika! Men lyckades fan få upp dessa två godingar!!! Mådde de sista vara enkla ;)

Nu slappas det i sängen, har väääääldigt ont i ryggen men får fan skylla mig själv efter att jag har satt upp lamporna...kunde be om hjälp, gjorde jag det? NEJ! Nu blir det att vila ut, få ett avslut på denna dag och sova om en stund! Upp imorgon och lämna sessan på dagis i några timmar och sedan hem och göra annat! Tar dagen som den kommer! Ha det riktigt gott, själv ska jag palla mig upp ur sängen och hämta en eller två bananer :D!